Hitrádio, jedno z nejposlouchanějších rádií v České republice, uspořádalo ve spolupráci s Klik.cz soutěž Darwinova cena. Každý den byl v pořadu Snídaně šampionů vybrán jeden průšvih, jehož protagonista získal 5.000 Kč.

Jaký „nejlepší“ nápad vás dostal do největších problémů? Tak znělo zadání této soutěže. Průšvihů jsme mohli slyšet mnoho, ovšem jen jeden získal prvenství.

Ten nejhorší získal částku mnohem zajímavější, a to celých 100.000 Kč. Kdo to byl a jaký má na triku průšvih?

Soutěž začala v lednu na Hitrádiu

Od pondělí 15. ledna 2024 probíhala na Hitrádiu velká soutěž a moderátoři pořadu Snídaně šampionů odměňovali po celé dva týdny ty nejzajímavější příběhy 5.000 Kč na ruku.

Mezi opravdu akční průšvihy patřil např. ten, kdy dva kluci ve své mladistvé nerozvážnosti vysekali otvory do ledu. Snažili se podplavat a vynořit se v tom druhém, což se nakonec neukázalo jako dobrý nápad. Naštěstí se před touto vcelku riskantní akcí přivázali a nedošlo tak k fatálnímu konci.
pojištění odpovědnosti
Tip! Pojištění odpovědnosti si můžete sjednat jako samostatné pojištění, které je poměrně drahé, nebo jako součást pojištění domácnosti či nemovitosti, kde vás vyjde jen na pár korun. Pojištěná bude celá rodina a vy budete zase klidně spát.

Výherkyně má prsa za 100.000 Kč!

Asi se všichni shodneme na tom, že nejlepší je cizí neštěstí. Nicméně výherkyni soutěže Darwinova cena, Michaele, přineslo její vlastní neštěstí celých 100.000 Kč. To už za sdílení svého trapasu stojí, co myslíte? A jaký průšvih se Michaele stal?

Michaela se v mládí dobře bavila na festivalu. Trochu ovíněna a v dobré náladě vyslyšela výzvu moderátora a zúčastnila se soutěže „nahoře bez“. Proč ne, vždyť ji tu přeci nikdo nezná.

Celou akci ale fotili fotografové do novin a tak se Michaela stala neplánovaně hvězdou místního plátku. Noviny se bohužel dostaly až k jejímu tatínkovi, který to nenesl zrovna dobře a s výherkyní nějaký čas nemluvil.

Odvaha sdílet průšvih se vyplatila!

💡
Soutěž sklidila mezi širokou veřejností úspěch a přilákala pozornost. Co udělá Míša s výhrou, nevíme. Určitě je ale ráda, že našla odvahu a svůj příběh s diváky Hitrádia sdílela.

Přejeme všem, kteří se soutěže zúčastnili, klidný rok 2024. Pokud se vám podobné průšvihy v letošním roce nevyhnou, berte je pokud možno s humorem. Nikdy nevíte, kdy z nich můžete vyzískat i něco víc, než jen úsměv na tváři.